Един е задържан за притежание на наркотици.
Общо 22-ма фенове са отведени в Първо РУ – един за притежание на наркотици, двама – за нанесен побой, двама – за непристойни действия в градския транспорт, един – затова, че е счупил стъкло на автобус и още 16 – за различни хулигански прояви. 

Деветима са задържани в Първо РУ за неизпълнение на полицейско разпореждане, двама от тях са били без документи за самоличност, а цялата група - във видимо нетрезво състояние. Други двама мъже нападнали автомобил с фенове на противниковия отбор, в близост до стадион Васил Левски. Те счупили стъкло на автомобила, ритали вратите му и наранили с камък един от пътниците. Тъжителят и двамата му нападатели също са заведени в Първо РУ.

Още един младеж, задържан в близост до стадиона за притежаване на наркотици, е заден в същото районно управление. За нарушение на обществения ред и предизвикан скандал двама мъже са отведени в Седмо РУ. За неизпълнение на полицейско разпореждане и във видимо нетрезво състояние един фен, буйствал на бул. България, е заведен в Четвърто РУ.

Заради счупено витринно стъкло на магазин на булевард Монтевидео един мъж е задържан в Шесто РУ.
Възрастна жена, пътувала в автобус на градския транспорт е била ударена от хвърлен камък на столичния булевард “Васил Левски”. Служителите на реда веднага са извикали линейка. 67-годишната пострадала е откарана в Окръжна болница за оказване на медицинска помощ.
Засилени полицейски екипи продължават работата по осигуряване на обществения ред и нормалното протичане на дербито Лески-ЦСКА.


В други столични районни управления са задържани още четирима фенове, нарушили обществения ред, съобщават от СДВР. /БЛИЦ