Мъж сигнализира за грозна проява, която се случила в центъра на Бургас. При това посред бял ден, а потърпевшите били на броени метри, пише GlasNews.bg.

Марио Иванов твърди, че неизвестен бургазлия отмъкнал ролка с фолио от контейнер. Това станало съвсем близо до собствениците на специалния материал. Случката е от 6 юни.

След като задигнал бялата вещ, която е и със значителни размери, соченият за извършител на апашката проява я хваща под мишница и смело продължава по пътя си.

Марио Иванов, който алармира за станалото във Facebook, се обръща за помощ към своите съграждани. Той призовава всеки, който има данни за въпросния мъж, да му сигнализира. Той допълва, че откраднатото фолио е специално и не се продава в страната.

Вижте цялата публикация на Иванов:

"Здравейте съмишленици, днес, 06.06.2023г, в 12:10 часа, в на входа за паркинга на търговски център "ТРИЯ", в Бургас, този чичка ми отмъкна ролка с фолио, пред очите на човека с вишката, докато бях до колата.

И потегли в посока Младежкия дом и пазара  "Краснодар". Ако някой познава този образ, моля, да ме насочи, че материалът, който завлече, е специален и не се продава в България. Благодаря предварително!"

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук