Тялото на убития затворник Владимир Пелов все още е в моргата и не е издадена заповед за освобождаването му. Причината е, че никой от близките на Пелов не го е потърсил, съобщава „Телеграф“.

72-годишната му майка Тотка категорично отказва да приеме, че тялото е на сина ѝ. Брат му Стефан не иска да се занимава, а синът Владимир е заминал за Малта ден след като прекара няколкочасови разпити в местната полиция. 21-годишният младеж е предпочел да отиде при сестра си Вероника, която ден след убийството на баща им роди третото си дете от приятеля си.


От "Пирогов" оповестиха официално причините за смъртта на килъра на Пелов!

Майка им Силвия също е с тях. За нея упорито има мълва в Ботевград, че е била любовница на другия загинал при пукотевицата във вторник – Марио Панчев – Дебелия. Освен родната майка на Пелов и половината Ботевград не вярва, че той е убитият. В града има конспиративни слухове, според които обявяването на Пелов за мъртъв е удобно на всички. Преди две години ботевградчани си отдъхнаха, след като страховитият рецидивист бе тикнат окончателно за 32 години в затвора.

Ботевградчани със скандални разкрития от бърлогата на Пелов и Колев! В хладилника си криели...
 

Местните хора разправят, че тогава съдействие за залавянето е оказала собствената му майка, която сега дори не иска да погребе тялото на сина си.

Бившата фризьорка Веселка, която укриваше избягалите затворници в апартамента си в блок 20 в града, заедно с децата си са се изнесли при роднини.

Стана ясно още, че тя се е обадила в полицията чак след като е разбрала, че Пелов е убит. Другият затворник Радослав Колев все още не е открит. Полицията претърсва огромен периметър в Балкана над Правец. Колев се издирва жив или мъртъв.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!