24-годишна барманка от Уелс си помисли, че е претърпяла инсулт по време на коледно парти. Докато наблюдаваше запис от камери за наблюдение, Моли Филипс обаче научи, че е била атакувана от главния готвач, който се опитал да я удуши, след което ударила главата си в хладилника, предаде Daily Mail.

Когато отишла в болницата, Моли не знаела какво се е случило с нея. Момичето смятало, че е получило удар, но лекарите й казали, че всичките й наранявания са причинени от липса на кислород и механично увреждане на нервите.


Няколко дни по-късно Моли се върнала на работа и решила да прегледа записите от камерите за наблюдение и с ужас открила, че е била нападната от готвач Нейтън Уеб.

"Нейтън Уеб се вкопчи в шията ми, стисна ме здраво и въпреки факта, че се опитах да го отблъсна, нямаше намерение да ме пусне. Тогава загубих съзнание, а той ме хвърли и ударих главата си на хладилника. Той се засмя", споделя Моли Филипс.

Шокираното момиче се обърнало към собственика на бара Джейсън Пиърс, но той пренебрегнал оплакването й. Освен това се обърнала към Нейтън Уеб с шега.

"Как си, приятелю? Чух, че напоследък душиш момичета", му казала тя.


Моли била принудена да работи заедно с насилника няколко месеца, преди да може да си позволи да напусне. След това момичето отишло в съда и разказало за атаката на бившия си колега. Собственикът на бара заявил, че не очаквал, че ситуацията ще се окаже толкова сериозна. Според него Моли само веднъж се оплакала от действията на готвача и  сама го помолила да не предприеме нищо.

Сега съдът ще се занимае със случая. Какво наказание заплашва готвача, все още не е известно. Въпреки това се съобщава, че в момента той продължава да работи в бара.

Превод: БЛИЦ