Вчера агенция БЛИЦ първа се сдоби с ексклузивни снимки на банкерката Невена Йорданова, за която стана ясно, че по невероятен начин е задигнала близо един милион лева от вложители в банката, в която работи.

Какво медията ни първа съобщи жената е арестувана заради крупна банкова измама.

Малко по-късно се появи информация, според която тя е казала, че всичките пари, които е отмъкнала са преведени на неин любовник от Монтана, с който водили виртуална любов от три години, но не са се виждали на живо.

Шокиращи разкрития за младата банкерка и любовника ѝ, заради когото отмъкнала 1 милион лева от вложители във Варна

Вчера стана ясно кой е митичният Казанова.

Сега агенция БЛИЦ се сдоби с ексклузивни снимки на хитрия виртуален любовник, на когото се предполага, че банкерка Невена е пращала парите, източени от сметките на вложители.

Медията ни научи, че митичният монтанчанин, който се представил с името "Михаил", всъщност е Сергей Михайлов. Дълги години той живеел в Монтана, но от известно време се подвизава в столичния квартал "Люлин".

Мъжът, който е роден на 7 август 1989 година, води активен социален живот.

От кадри във фейсбук профила му става видно, че той обича шумните купони, големите и пищни веселби, а винаги компания му прави някоя засукана мадама.

Въпреки, че в профила му пише, че е необвързан Сергей видимо има сериозна връзка с жена на име Сиси. Освен това медията ни научи, че те имат две деца.Виртуозният измамник често не се сдържа и публикува доста пиперливи коментари в личния си фейсбук профил. В един от тях той уточнява, че "не е сложил табела "Банка" пред дома си".

Сергей обаче успял да омае варненската банкерка и още от 2017 въртели "виртуална любов". И двамата разказали пред разследващите, че са се запознали през въпросната година чрез платформата АБВ.

Писали си, ни според твърденията и на двамата, не са се виждали никога.

Сергей обаче признава пред разследващите, че е получил на два пъти конкретни суми от банковата служителка Невена Йорданова, но те далеч не са толкова колосални като установената вреда за над 1 милион лева.

Причините банкерката Невена да му изпрати пари, както и ексклузивни подробности за целия случай и схемата на източване на парите, четете след минути в БЛИЦ.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!