Има свидетели, които не са свидетели на самото деяние. Ще видим тези свидетели какво са възприели и какво ще дадат при разпита. Мъжът е 58-ма година роден, жената 65-та. Оръжието е законно притежаван Макаров. Това заяви прокурор Илиана Кирилова на извънреден брифинг по повод кървавата драма в столичното метро до летище София, за която БЛИЦ първо писа.

Както БЛИЦ първо писа мъж е застрелял жена и се е самоубил в мотриса на метростанция "Летище София". 
Пристигналите на място екипи на Спешна помощ и МВР са открили жената в безпомощно състояние, но с жизнени показатели, докато мъжът е бил починал. Близо до тях е намерен и пистолет.

Официално! Има смъртен случай при инцидента в метрото на летище София ВИДЕО

По първоначални данни двамата не са криминално проявени. Не става въпрос за терористичен акт. Може да се мисли, че става въпрос за битова история. В близкия половин час ще уведомим близките и ще бъде извършено разпознаване", каза още тя.

Тепърва ще се установява дали двамата имат брак с други лица, дали са били във фактическо съжителство. По камерите ще разберем къде са се качили", заяви още тя.

Свидетел с гореща версия за кървавия ужас в метрото в София


Стана ясно още, че двамата живеят в София.

От своя страна шефът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев допълни, че разследването е в много първоначален етап.

"Предстоят процесуално-следствени действия и на тяхна база, ще имаме версии. Тази информация, която даваме в момента, е в максимален обем с разрешението на наблюдаващия прокурор. По-късно ще изнесем друга информация.

Свидетелите са установили и двамата в безжизнено състояние, преки очевидци нямаме", обяви шефът на СДВР Георги Хаджиев

Мъжът има трудов договор и работи в охранителна фирма. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!