Жени Калканджиева, която бе задържана снощи след съседски скандал, се изправя пред Районния съд, съобщават от СДВР, цитирани от glas.bg.

Прокуратурата й е повдигнала обвинение за дребно хулиганство, затова че е нападнала съседите си. Калканджиева все още е в ареста, където изкара цялата нощ. На разпит в прокуратурата са Ралица и Маги Захариеви, които вчера два пъти сигнализираха полицията за непристойно поведение от страна на Калканджиева. Предоставиха и записи от случилото се през деня в кооперацията в кв. "Бояна".


Белезници: Арестуваха Жени Калканджиева тази нощ след свиреп екшън ВИДЕО

Припомняме, че в следобеда на 5 май между Калканджиева и съседите й - Ралица и Маги Захариеви, възниква спор. Запечатано е и видео от скандала. В него се чува караницата между „Мис България 1995“ и съседите й. Късно вечерта полиция отново ходи до кооперацията в кв. „Бояна“.

Спорът продължава няколко часа. Жени Калканджиева хвърля яйца през терасата по колите пред блока. Стига се до нецензурни думи към полицаите и Калканджиева е отведена в ареста на Шесто РУ.

Съседи поискали синът й да остане при тях, но тя не се съгласила и детето също се качило в патрулката. В ареста е дошъл познат на Калканджиева, който е отвел момчето от ареста.

Всичко по случая вижте във видеото:ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!