Имаме заподозрени и задържани лица във връзка с убийство на 43-годишен мъж в столицата. Това каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов по време на изслушване във Вътрешна комисия, предаде на Агенция "Фокус". 

"Следващото убийство, което нашумя, стана в неделя. Беше открит трупът в София на починал млад мъж - 43-годишен. Доста жестоко убийство, с много използване на сила. За съжаление той още не е разкрит, но мисля, че работата, която се извършва, и от това, което знаем до момента, ще се увенчае с успех.

Разбра се на кого е трупът от столичния кв. "Изгрев", мъжът е убит

Имаме запозодрени лица, обявени за издирване лица, задържани, с които се работи", допълни още главният секретар на МВР. Той прогнозира, че и този случай върви към разрешаване. 

По отношение на телефонните измами главният секретар на МВР посочи, е в сравнение с миналата година има спад на 30 % спрямо миналата година. "Много важна част от нашата работа е разяснителната кампания и превенцията", допълни още Иванов. 

Припомняме, че както БЛИЦ писа в неделя (1 септември) бе намерено тялото на 43-годишен мъж в столичния квартал "Изгрев". 

Трупът беше открит от жена, която е разхождала кучето си. Първоначалната версия на разследващите бе за пиянска свада между клошари.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!