Врачански полицаи издирват двама, пребили младеж пред „Буркана“, съобщава BulNews.


Екшънът се е разиграл в неделя рано сутринта. В районното управление на областния център постъпил сигнал. Обадилият се заявил, че около 5 часа пред дискотеката в града двама са пребили 22-годишен младеж, който по неофициална информация е Анжело К. Подателят на съобщението допълнил, че вследствие на побоя младежът, който е познайник на полицията, е настанен за лечение в болницата.


Малко по-късно униформените са установили, че биячите са на 18 и 22 години. По неофициална информация двамата са синове на известни хора от Враца.


При започването на боя се намесили дежурни полицаи, които ги разтървали. В последствие обаче от болницата подали сигнал за здравословното състояние на Анжело. Тогава двамата бандити били обявени за издирване, като на този етап те се укриват от полицията. Органите на реда знаят много добре кои са двамата баячи и е въпрос на време те да бъдат арестувани.


По случая вече е образувано досъдебно производство.


Скандалната дискотека „The Jar“, по известна в областта като „Буркана“, често сменя името си. Това обаче не променя случващото се пред нейната сграда почти всеки петък и събота. Според запознати най-редовно пияни и дрогирани се млатят до кръв, но тя все още функционира. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук