30-годишният И. Й., известен в Поморие, посрещна в ареста голямата новина, че става за втори път баща, съобщиха негови близки, цитирани от burgasinfo.com

Дъщеричката му се роди 12 часа, след като той беше задържан от служители на ОДМВР- Бургас и Специализираните полицейски сили.

Докато съпругата му приема поздравления за щастливото събитие, положението на Йовов не е никак розово. Окръжната прокуратура в Бургас го предаде на съд, след като на 2 септември той бе задържан с автомобил „Форд“ в бургаския ж.к. „Меден рудник”, а в него бе открит кокаин.

Предстои да бъде гледана мярката му за неотклонение, като от прокуратурата эаявиха, че ще внесат искане тя да бъде „задържане под стража“.

По данни на полицията той е задържан непосредствено преди осъществяване на сделка по покупко-продажба на наркотици в к-с „Меден Рудник”.

В автомобила са открити 12 пликчета с бяло прахообразно вещество, реагирало при направения полеви наркотест на кокаин.

При претърсване на дома му, разположен на поморийската улица „Проф. Стоянов”, са намерени и иззети близо 55 грама кокаин, две електронни везни, четири разфасовани пликчета с кокаин и сумата от 16 000 лв.