"Удари ме по главата и ми се закани: „Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от РУ Сандански, която скочи от блок в София”. Това пише в жалба до полицията, подадена на 2 ноември от 32-годишната Кристина от Сандански, обвинена, че е убила двете си деца, съобщава Faktor.bg.

Във въпросната жалба младата жена прави шокиращи признания за това как се държи с нея бащата на двете й деца Георги: "Удари ме по главата и ми се закани: „Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от РУ Сандански, която скочи от блок в София”. Ще ти упражня такова психическо насилие, че няма да можеш да издържиш”.

 

За този побой Кристина си е извадила медицинско свидетелство.

Иначе, хронологията на събитията показва, че младата жена се  запознава с Георги през 2014 година. Малко след това решили да живеят заедно.

Майката разказва, че за последните 6 години е подложена на непрестанен тормоз, насилие и психическо издевателство. След всеки пореден побой тя е пускала жалба в РПУ, но никога не си е вадила медицинско свидетелство, а Георги винаги така нагласял нещата, че да няма свидетели.

За насилието и драмите в живота на Кристина свидетелства и брат ѝ Илиян Дунчев. След убийството на племенниците си, той се е прибрал незабавно от Австрия, където работи и живее през последните 10 години.

„На 26 ноември тази година съдът в Сандански трябваше да даде ход по нейно дело срещу Георги за тормоз и домашно насилие. Последните дни преди убийството на децата сестра ми е била под тотален психически тормоз и насилие от страна на Георги и адвоката му Ангел Белички.

 Кара ли са я да се откаже от жалбите си, от съдебното дело и адвоката си. Принуждава ли са я да подпише абсурдно съгласие, че децата остават в къщата на Георги, че тя ще ги вижда само два пъти месечно, при условие обаче, че и тя остава да живее в същия дом. Всичко това е разказала на майка ни само дни преди кървавата драма“, разказва братът на обвиняемата.