Изстрели в ресторант "Кошарите" са стреснали жители в столичния квартал "Хладилника".

Имало е опит за кражба от трима души. Охраната и управителят са се намесили. Охранителят е произвел изстрел, за да сплaши мъжете, при което двамата от тях бягат. Третият обаче е задържан и предаден на полицията, предава Glas.bg.

Според СДВР не установено категорично дали е имало стрелба. Очевидци обаче са чули изстрели и казват, че управителят е стрелял да сплаши крадците.


Пострадал е клошар, който се опитал да ги спре. Инцидентът се е разиграл малко след 19:00 ч. Според очевидци мъж в нетрезво състояние се е опитал да влезе в заведението, но е бил спрян от охранителя.  Чули са се изстрели от газов пистолет. На самия вход на заведението има капки кръв, предава на свой ред "България он ер".

По непотвърдена информация мъжът, който се е опитал да влезе в заведението, е бил познат на полицията. Бил е издирван. В момента той е задържан.


Снимки: Глас бг

"Дойдоха коли и казаха, че е влязъл клошар. Дойдоха около 20 полицаи, влязоха вътре и чуха се изстрели. Доколкото знам са били двама клошари, а единият е ранен", каза свидетелка, цитирана от "България он Ер".