Нестандартна кражба в Стара Загора. В събота срещу неделя мъж се е промъкнал в кооперация в Стара Загора и докато се е разхождал из етажите си е харесал дамски обувки. Това твърди Цвети Илчева, която е останала без любимите си маратонки.

Илчева сподели кадри, заснети от камера, на които се вижда лицето на мъжа. Крадецът на обувки вероятно не е подозирал, че има монтирано снимащо устройство.

В коридора на етажа е била оставена и бебешка количка, която крадецът не е задигнал. Жената, останала без чифт маратонки, предполага, че таргетът на крадеца са именно обувките.

Историята за кражбата бе разпространена в мрежата, където заваляха коментари от потребители. Някои се чудят защо Илчева си е оставила маратонките пред вратата ка жилището, а други споделят, че преди седмица и на тях са им изчезнали обувките.

"И какво изкарахте хората виновни, че си събуват обувките пред вратата? Имат вариант - оставят ги там, защо не? Защо да вкарваш всичката мръсотия вътре... Кражбата е проблем, мили съграждани, не кой как си подрежда постелката пред вратата. Вземеш ли нещо, което не е твое и не ти е дадено, си престъпник", коментира Даниела Д.

"Свети Валентин наближава, ще изненада любимата с нови маратонки", написа Станислава В.

От снимките се вижда още, че на стълбището има и хладилник, а това провокира хората да се запитат: Как пък не е взел хладилника...