Клип във Фейсбук донесе 15 денонощия арест за чепеларец. Мъжът от родопския град решил да покаже в социалната мрежа нови висини на простотията, пише 24smolian.com.

Той излъчил видео в продължение на над 10 минути как върви по улица в Чепеларе заедно със свой авер и отправя нецензурни думи спрямо полицията в града. На врата му пък висяла тонколонка, от която звучала музика.
 
Родопчанинът викал на висок глас „ку*ви, кучки“, а пред входа на Районното управление на полицията произнесъл репликата „Значи, искам да се вижда тука полицията на РПУ-Чепеларе, как си спинкат тука момиченцата.

Ето спинкат си, това е полицията на град Чепеларе. Ето ги тука ушаците, ама спинкат, спинкат“ и в добавки „куки мръсни“. През това време неговият спътник запалил акт за административно нарушение и го хвърлил на оградата на Районното. Репликите продължили с призиви за „лапане и смучене“.
 
Целият клип бил публикуван в социалните мрежи и видян от над 200 души.
 
Самопризнанието за дребно хулиганство във Фейсбук пък стана причина съдът в Чепеларе да наложи наказание на „режисьора“ в размер на 15 дни в ареста.