38-годишен мъж, под въздействието на наркотици, забрави да сложи едногодишното си дете в колата и го прегази. Малкият Джеси почина от контузиите си, пише Metro.

Чудовищният инцидент е станал в американския град Каньон Сити, щата Колорадо.
 Последните секунди от живота на малкото момче попаднали на охранителни камери в близост. Забелязва се, че мъжът свалил детето, но едва след известно време забеляза, че не е сложил момчето в колата. После се върнал до къщата, където видя сина си да лежи на пътя. Мъжът го завел в близката пожарна, но детето починало от многобройните наранявания.

Майката на момчето Тамлин Булард е в процес на развод със съпруга си, тъй като е зависим. В деня на смъртта на детето тя го оставила при баща му, за да се срещне с адвокат.

"Бащата на Джеси го обичаше много, но не е достатъчно силен, за да преодолее страстта си към наркотиците", каза жената, като отбеляза, че съпругът й се грижел много за нея по време на бременността й.
 "Той беше толкова добър с него, че можеше да бъде наречен прекрасен баща. Но пристрастяването му към наркотиците го превърна в чудовище", казва жената.

Според нея и тя, и съпругът й не са могли да имат деца. Тя смята раждането на сина си за „чудо“.

Превод: БЛИЦ