Прочетох във вестника и бях меко казано шокиран, че двама от  ”Наглите” ще бъдат освободени. Не съм очаквал такова нещо. Това е промяна, искана от ЕС и е приета от предишното Народно събрание, но някой трябва да си даде сметка дали те са се променили, доколкото ме е ясно в затвора няма превъзпитателни програми. 
 
Това каза бизнесменът Киро Киров, който беше отвлечен от бандата на ”Наглите”, в предаването на Канал 3 ”Офанзива”. 
 
"За мен трябва да има персонална отговорност във всяка работа, ако един работник направи брак, той отговаря, ако един съдия направи брак отговаря ли?", попита Киров, който беше категоричен, че не е чувал имената на съдиите, които са писали мотивите за освобождаването на Йожи и Гребеца. 
 
”Когато става въпрос за рецидив, те нямат право да ползват тази клауза за намаляване на наказанието, а трябва да е 2/3 от наказанието. Къде в този случай е това наказание. Доколкото разбрах единият е бил лавкаджия, а другия чистач. От медиите разбрах, че защитниците на осъдени и защитават възможността за предсрочно освобождаван казват че  не могат да бъдат превъзпитани в затвора. Лично не си представям как те ще излязат и ще започнат работа”, заяви той.
 
”Те са осъдени да платят на от всеки от пострадалите на между 100 000 и 200 000 лева. Тия пари не се надявам, че ще бъдат върнати. Единствения начин те да ги върнат е да работят и тези пари да им бъдат отчислени от заплатите”, коментира още Киро Киров.