Кристина Дунчева, майката, която закла двете си деца в Сандански, е спокойна в следствения арест в Благоевград, съобщава Struma.com. Спи непробудно, храни се добре, не плаче. Даже вчера сутринта е протестирала, че закуската и се бави. Не говори за случилото се, не споменава децата си. 

Явно е, че жената все още не осъзнава какво е направила, което навежда на мисълта, че психичното ѝ здраве е силно разклатено. Преди дни с решение на Окръжен съд Благоевград тя бе оставена за постоянно в ареста, по преценка на окръжния съдия Красимир Аршинков.


Още зловещи разкрития за Кристина, заклала двете си деца Ивон и Васил

Адвокатът и разказа сензационни неща за причините за сегашното и състояние, отричайки Кристина да е психично болна. Според защитника и тя е в депресия, временно състояние, причинено от разприте в семейството. 

В Сандански все още случилото се е сред най-коментираните теми. Близките на Кристина продължават да обвиняват мъжа, с когото тя живеела на семейни начала в непрекъснат тормоз, довел 32 годишната жена до състоянието, в което тя грабна ножа и закла безмилостно двете си деца на 3 и 5 години.

Смразяващи обвинения от адвоката на майката детеубийца срещу съпруга ѝ

Голяма част от санданчани пък защитава семейство Трайкови, твърдейки, че Георги обожавал децата си и много от нещата, които адвокатът каза за терор над малките, Ивон и Васил, са крайно неверни.

Бащата Георги не е на себе си след случилото се, неговият баща Васил е в болница, сестра му Силвия напусна Сандански, потънала в скръб, а майка му е със сърдечни пристъпи, зачестили след инцидента.

Братът на Кристина пък се върна от чужбина и говори за терор над сестра му, променил я напълно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!