Попълнете търсена ключова дума или фраза

Потресени британки: Водопроводчик от България ни показва члена си още от вратата

https://blitz.bg/kriminalni/potreseni-britanki-vodoprovodchik-ot-blgariya-ni-pokazva-chlena-si-oshche-ot-vratata_news707224.html Blitz.bg

Една от жените е направила дори снимка като доказателство за стресиращата случка

Дънфърмлин, Шотландия 13 Ноем. 2019, 22:00 24221 прочита 43 коментара
Българският майстор Иван Котков, който се занимава с ремонт на вани в различни градове на Великобритания, се появил със стърчащ пенис от панталона му на входната врата на жена, живееща в шотландския град Дънфърмлин. Нашенецът останал в същото положение, докато се занимавал с ремонтните дейности в къщата, информира "Дънфърмлин прес".
Инцидентът е станал на 28 август миналата година, като след това, в същия ден,  Котков отишъл в дома на друга жена, където отново обикалял дома с изваден навън член.

Българинът, който живее във Великобритания повече от две години, сега е вписан в регистъра на извършителите на сексуални престъпления.

Той е бил нает в уелска фирма и пътувал, за да извършва ремонти на вани в домовете в Дънфермлин и Коудънбийт в същия ден.

42-годишният Котков, с постоянен адрес в Бармут, е признат за виновен след съдебно дело в Дънфърмлин. Една от жените дори е направила снимка на пениса му, стоящ извън панталона му и го е показала в съда.

Жените, на 54 и 33 години, които подали жалби срещу българина за сексуално поведение, описали пениса му като „изваден“ и „изскочил“ от панталоните му, докато обикалял домовете им, извършвайки ремонтите. И двете дами били много стресирани от преживяването си, като едната от тях е казала, че след неприятната случка се чувства „травмирана“.

Котков се е оправдал, че ципът на работните му панталони е счупен и не е разбрал това, когато се е появил в първата къща. Той е обяснил, че едва когато отишъл да ползва тоалетната, е забелязал, че ципът е счупен и се е опитал да го оправи с чифт клещи. Българинът е заявил, че не носи бельо и че жените трябва да са видели пениса му през счупения цип, заради което се чувства неудобно.

Котков, обаче, обвинил дамите в лъжа относно това, че пенисът му е стърчал от панталона.

Случаят с втората жена от Каудънбийт е бил малко по-различен. Тя е обяснила, че всичко се е случило след като българският майстор отишъл да използва тоалетната. След това той се появил и пенисът му висял от панталона.

Жената направила снимка като доказателство и казва, че от фотографията сякаш изглежда, че той носи бельо, но е поставил пениса си извън панталона.

Според информацията, жените били сами в домовете си и не са влизали в конфликт с Котков.

Втората жена се свързала с компанията, след като мъжът си тръгнал. Тогава от фирмата се обадили на първата клиентка, за да попитат дали е имала някакви проблеми и разбрали, че тя също е имала същата необичайна случка.

Компанията се свързала с Котков и му казала да се върне в Уелс. Той отишъл на среща с шефовете си на следващия ден, облечен в панталони със счупен цип.

Джон Оуен, на 25 години, работи за семейната си фирма, Tubs 2 You, която е наела Котков. Той е заявил пред съда, че фирмата е получила две жалби на клиентки за това, че Котков „върви с изваден член от панталона“.

Той добавя: „Бяхме загрижени, тъй като това може да повлияе на бизнеса. Той е лицето на нашата компания, когато работи за нас". 

Шерифът Аластър Браун казва, че вярва на жените относно инцидентите. „И в двата случая е било за продължителен период от време. Очевидното заключение е че е било за сексуално удовлетворение. Намирам позицията на Котков за неразбираема. Няма смисъл човек, който е запознат с този проблем, да не е направил нищо по въпроса. "

Той отхвърля показанията на Котков „в своята цялост по важни въпроси“ и го признава за виновен по двете обвинения.

Съдът ще се произнесе за наказанието на българина на 4 декември. Котков е вписан в регистъра на хората извършили сексуални престъпления.

Превод и редакция: БЛИЦ

43 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам