Певицата Лиляна Деянова-ЛиЛана, която се изживява и като бизнес дама, реши да разтяга невероятни локуми на просторната си тераса пред услужливата камера на bTV, която неслучайно бе наречена от премиера "Божков ТВ".

Сексапилната блондинка не случайно бе интервюирана на балкона - вероятно, за да не видят зрителите свръхлуксозното обзавеждане на апартамента й в баровски квартал в София.
 

Според нея обвинението й не било за злоупотреба с европейски средства, а за това, че е заплашила ръководството на АПИ, че ще останат без работа, като второто е, че е дала неверни данни при усвояване на европейски средства.

Лиляна Деянова се заоправдава, че не е заплашвала членовете на управителния съвет на АПИ - било "израз". Била им казала, че ще изнесе публично данни за злоупотреби и ще сезира прокуратурата за това.

Въпреки всичко ЛиЛана се оплете в лъжите си. Първоначално тя призна: "Познавам Васил Божков, както познавам и много други хора".

Секунди след това обаче реши да замаже положението и добави: "Не са бизнес отношенията ни, в момента дори не поддържам връзка с него. В момента гледам да обърна внимание на семейството си".

Тя призна, че все пак е имала някакви бизнес отношения с Ел Чапо: "От Божков съм искала съвети за някои за някои неща и когато му казах, че ще продаваме електронни винетки, той реагира, че това никой няма да ни го даде за нас. Ние смятахме, че след като няма да има обществени поръчки за това, а ще става само с регистрация, ще го направим".