21-г. Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово е била убита. Това научи БЛИЦ от свои източници. 

Извършителят на зверството е мъжът, с когото тя доскоро е живеела, и баща на двете й невръстни деца Любомир Петров. Младият мъж е арестуван за 72 часа, направил е пълни самопризнания.

Той твърди, че на фаталния 11 септември е отишъл в дома на Красимира, влязъл е при нея, но двамата са се скарали. Младата жена е започнала да го гони, казвала е, че иска да я остави намира, но той я е заплашил, че ще я гръмне. 


Красимира го провокирала и му казала: "Хайде, направи го, не можеш". Любомир твърди, че тя е взела въздушната пушка и я е опряла на гърдите си. По думите му той е натиснал без да иска спусъка и не е имал намерение да я убива.

БЛИЦ припомня, че първоначално разследващи оповестиха случая като самоубийство.  Никой от близките на жертвата обаче не вярваше в тази версия, хората продължиха да питат и да настояват случаят да бъде проверен отново. 

Убийството е разкрито от полицията в курортния град Хисар, начело с шефа им гл. инспектор Пламен Арабски, който лично е водил разследването.

Припомняме още, че младата жена оставя невръстни дечица на 2 месеца и на 2 години сирачета. Тя е имала богато наследство от баща си, който бил мощен арендатор, имащ над 2000 дка земя, но той и майката починали. 

Около Красимира се завъртели двама братя от съседното село Сухозем. Единият от тях бил Любомир. Всички повтаряли на Красимира, че той я използва за пари, впоследствие думите на близките й се доказали - той само пръскал и нищо не печелел. 
Красимира се осъзнала и прокудила мъжа си седмица преди да стане убийството. Това е коствало живота й. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ