Преди минути пред сградата на пожарната във Враца е бил изхвърлен от движеща се кола човек, който останал да лежи на асфалта, съобщава BulNews.

Случайни свидетели на необичайната случка веднага подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали линейка и патрул на полицията. Още на място спешните медици установили, че става въпрос за млад мъж в тежко състояние, който преди това е бил наръган.

Пострадалият незабавно бил транспортиран към болницата, където в момента водят борба за живота му. На този етап няма повече информация за самоличността на мъжа, както и каква е причината за тежкия криминален инцидент.

В болницата да проверят какво става пристигнаха директорът на полицията във Враца Янко Янколово, както и шефът на районното управление Илиян Георгиев. Пред спешното гъмжи от служебни коли на МВР, което е знак, че вътре вече работят и криминалисти.

По неофициална информация вече е издадена заповед изходите на града да бъдат блокирани, а в районното вече се преглеждат записите от камерите, които следят трафика.