Две жени на средна възраст от Пловдив бяха брутално пребити в местно заведение. Те станали жертва на агресивни младежи, които били под влиянието на наркотици, пише "Марица".


Катя Балева и нейна приятелка са сезирали органите на реда за побоя. Репортерът на Marica.bg откри пострадалите жени в болницата, където бяха отишли да си вадят медицинско.

Случката се разиграла снощи, когато Катя и приятелката й седнали в една от кварталните кръчми в Кючук Париж, за да пият по едно. В разгара на купона, в съседство те видели младежи, за които твърдят, че шмъркали наркотици.

 „Като майка им направих забележка за това, което правят, а те се нахвърлиха върху мен и приятелката ми. И двете сме с травми по главите и много други контузии. На всичкото отгоре и ни изгониха от заведението“, сподели потърпевшата пред репортер на Marica.bg.

Тя разказа още, че за случилото се са сезирани полицията и прокуратурата.

„Полицията ме докара в Спешния център на УМБАЛ „Св. Георги“, за да си изкараме медицинско за побоя Оттук започна и другата сага – лекарите си прехвърлят топката. Изпратиха ме във ВМИ, оттам ме върнаха в Хирургиите и така цял ден. Все още няма кой да ми издаде това медицинско. Това нормално ли е? Аз не знам с тези травми дали ще съм жива да дочакам!“, заяви пострадалата.

Двете жени са потърсили и съдействието на адвокат.

Само едната от тях пожела да застане пред обектива на Marica.bg.