62-годишния Бамчо и 78-годишния Мъли, обвинени в изнасилването на 14-годишно момиче от Разлог, пристигнаха в Окръжен съд Благоевград. Двамата от фамилията Карталови бяха задържани преди 10 дни, след като срещу тях бе подадена жалба, уличаваща ги в гнусното деяние.

Районният съд в Разлог има наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" и от тогава двамата са в ареста. Днес те се изправиха пред тричленен състав на Окръжен съд Благоевград с искане за по-лека мярка, пише struma.com.

Двамата пристигнаха оковани с белезници един за друг, а 78-годишният Мъли се подпираше на бастун, куцукайки. Изглежда с напредването на възрастта, меракът им не е секнал и намират начин да го задоволят, прилъгвайки момичето с дребни суми пари.

Скандални новини за разгонените дъртаци, изнасилили момиче в Разлог
 
Срещи от този тип между пострадалата и мъжете не се случва за пръв път. В конкретния случай най-вероятно до полов акт не се е стигнало, но въпреки това съдиите Пандев, Маскръчки и Трионджиев решиха, че нямат основания да ги освободят и оставиха перверзниците в ареста.

Работата по случая продължава, а от прокуратурата събират още доказателства, за да внесат обвинение срещу Мъли и Бамчо.
 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ