Пияните пишман батки Александър и Давид, които навръх Деня на славянската писменост сътвориха див екшън в двора на Четвърто РУ-Бургас в жк „Меден рудник“, остават за постоянно в ареста, решиха магистратите от Районния съд.

Двамата са обвинени в извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като деянието е съпроводено със съпротива срещу полицай. Ако бъдат признати за виновни, те могат да бъдат пратени зад решетките за срок до 5 години, пише "Флагман". 

От мярката им за неотклонение става ясно, че Александър С. подстрекавал авера си Давид А. да извърши въпросните действия. Той крещял: „Давай! Щъкай малко по патрулката! Айде давай! Ляво, дясно!“. Използвал и незанзурни думи, като деянието се отличава с особена дързост.

За пишман батката Давид пък се оказа, че не само се качил върху патрулката. Той скачал върху нея докато показва бицепси. След това седнал на тавана на друг паркиран полицейски автомобил, показвал среден пръст. Изведнъж се изправил върху тавана на колата и от там скочил върху друга патрулка.

През цялото време двамата псевдо гангстери викали с цяло гърло „Шибани кукииии! Шибани кукииии!“, „Тъпи ченгетаааа!“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ