Нови престъпления, извършени от бургаския кримигерой Красимир Христов-Рацера, излизат наяве, информира Флагман.бг. В момента Рацера се намира в ареста, но съвсем скоро ще се изправи пред магистратите в Сливен, където ще кумулира натрупването на няколко присъди.

Припомняме, че неконтролируемият бургазлия беше задържан преди месец от полицията в Несебър след поредната порция кокошкарски прояви. Христов, който до момента е осъждан цели 10 пъти, задигнал акумулаторна батерия от подвижен светофар, разположен на изхода на Слънчев бряг в посока Варна.

При  разпитите признал и че няколко дни по-рано източил 100 л гориво от автомобили в Пампорово. Той е извършил престъпленията, докато е в изпитателен срок заради присъда за кражба и може да бъде пратен в затвора за 1 година.
Междувременно собственик на заведение във Велико Търново се оплакал в полицията, че бил „избомбен“ от Рацера. Бургазлията ял и пил в ресторанта, но „забравил“ да си плати сметката.

Любителят на високите скорости побърка бургазлии с изстъпленията си. Рацера безцеремонно източваше горивото или крадеше части от колите на хората, а в края на 2017 г. избомби няколко бензиностанции в региона, зареждайки гориво без да плаща. В началото на същата години пък джигитът отнесе патрулка и се замеси в гонка с полицията при опит да избегне проверка на пътя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ