Зловеща история с млада и красива кубинка се е разиграла в Москва. Късно снощи безжизненото и голо тяло на 22-годишната Лорен Моралис Фернанда било намерено захвърлено в кофа за боклук на улица „Кастанаевская“.

На място веднага пристигнали полицаи, които го голото тяло на Лорен намерили само документите й за самоличност. 

Следователите подозират, че момичето е било удушено и след това захвърлено на боклука. Служителите на реда вече са успели да задържат мъж, за който се предполага, че е свързан със смъртта на момичето.

Трагедията с кубинската красавица обаче има предистория. На 22 май тя излязла от дома си. Късно вечерта приятелят й, с който живеят заедно, получил съобщение от личния й телефон, че е около Москва и че спешно й трябват 30 хиляди рубли. 

Малко след това приятелят й получил ново съобщение, но от неизвестен номер. Пратили му снимка на голата и завързана Лорен. Казали му, че тя е отвлечена и че той трябва да плати откупа й. 

Приятелят на младата кубинка сигнализирал в полицията за случилото се, но вчера – 24 май, голото й тяло било намерено захвърлено на боклука.

Източници от полицията заявиха, че задържаният е бил пиян в момента на ареста. Все още не е ясно дали е действал сам и какви са били мотивите за зверството. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!