Синът на депутата Лъчезар Иванов - Георги Иванов, ще бъде арестуван за 24 часа, научи БЛИЦ.

Задържането му е във връзка с катастрофата, при която загина Милен Цветков.

По-рано днес народният представител Лъчезар Иванов призна пред медията ни, че неговият син от първия брак е третият участник в свирепия пътен инцидент. 

Това не е първият път, в който Георги Иванов се заплита с полицията. През 2014 година той бе разследван за грабежа на три бензиностанции.

Тогава стана ясно, че Георги Иванов, по онова време 17-годишен, заедно с негов съучастник тръгнали с кола към бензиностанцията на ОМV около 23,15 ч.

Малко преди нея автомобилът на обирджиите спрял. Според предварителния план от нея излязъл Георги Иванов, който нахлупил маска на лицето си и с пистолет в ръка влязъл в бензиностанцията и креснал: “Давайте парите!”, Служителите се подчинили и му дали наличните около 100 лв. и малко цигари.

 Тогава момчето избягало и се качило обратно в чакащата го наблизо кола. Само минути по-късно обаче полицаите влезли в дирите на обирджиите. След кратко преследване те спрели за проверка колата, но междувременно Иванов вече бил слязъл. 

За първи път около младежа се разшумя, когато той бе на 15 години и бе обявен за безследно изчезнал от семейството. По-късно се появи и призна, че доброволно се е махнал от вкъщи заради родителски тормоз.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!