Загорял мъж налетя на шестокласничка в Перник още на първата им среща. Двамата се запознали случайно по интернет чатовете, харесали се взаимно и решили да се видят преди около месец, съобщава "Телеграф".

Малолетното момиче решило да разнообрази ученическите часове с непозволен флирт с баткото, който е с 13 години по-възрастен от нея. Любопитното момиче обаче не се вслушвало в традиционните родителски съвети да не се среща с непознати и пострадало на своя глава.
Похотливият перничанин , който забивал девойката, е на 26-годишна възраст. Флиртът започнал в средата на октомври. Двамата си разменили снимки и взаимно се харесали. Планът на дръзкия перничанин още от начало бил ясен  да изнасили зверски детето и да го изхвърли в гората.
Двамата си чукнали среща в района на градския стадион в Петрич броени дни след запознаството. При срещата усмивката на шестокласничката бързо изчезнала, защото усетила, че нещо лошо ще й се случи. 26-годишният батко я сграбчил и я завлякъл в близката гора. Първо и взел портмонето, телефона и ценостите. След това със сила се опитал да я изнасили, но половият акт се провалил. Момичето било оставено да лежи в тревата със сълзи на очи...
На 20 октомври жертвата подала молба в полицията  срещу извършеното зверство. Униформените намерили насилника. Мъжът е стар познайник на полицията в Перник. Той е имал и други опити за изнасилване , но шестокласничката е най-младата сред жертвите. По случая тече досъдебно производство. /БЛИЦ