Двама криминално проявени са задържани в Галиче за убийството на Андрея, което днес потресе България. По неофициална информация предполагаемите извършители на жестокото престъпление вече се разпитват.

Заподозрените  А.О. и Д.О. са криминално проявени. Преди година те са пребили жестоко жител на Галиче с камъни. 

Двамата заподозрени, които разпитват криминалистите, са местни. Те са първи братовчеди и са известни с изцепките си в Галиче, цитира на свой ред неофициална информация и "Конкурент".

Проверка на БЛИЦ в криминалните сводки установи, че преди година в жесток побой на жител на Галиче са участвали 3 момчета. Едното от тях, най-голямото, не е местно, а от Бяла Слатина. 

Ето какво гласи дословно полицейското съобщение от началото на март м.г.

"Три момчета - на 13, на 15 и 16 години - са пребили жестоко 44-годишен мъж във врачанското село Галиче. Най-големият сред тях е от с. Долни Луковит, а другите двама са от Галиче, от където е и пострадалия мъж.

Сигналът е подаден около 09:30 ч. на 1 март, след като мъжът е намерен в безпомощно състояние.

Оказана му е помощ в Центъра за спешна медицинска помощ в Бяла Слатина, след което е транспортиран за лечение в болница “Георги Странски” в Плевен.

Там мъжът е настанен в хирургичното отделение със счупен череп. Той е бил в съзнание, като му е направена консултация с неврохирург.

16-годишният побойник е задържан в полицейския арест в Бяла Слатина за срок до 24 часа. Започнато е досъдебно производство."


Възможно ли е да се потвърди съвпадението на двама души в двете престъпления с разлика година? Ще стане ясно съвсем скоро...

 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ