40-годишен мъж застреля родителите на жена си след скандал и след това се самоуби. Както БЛИЦ писа кървавата драма се разиграла в пловдивското село Маноле в нощта срещу вторник. Прострелян е и братът на съпругата на задържания. Той е в стабилно състояние. 

Ексклузивно и само в БЛИЦ! Кървава свада с 3 трупа в Пловдивско, гъмжи от полиция

"Малко след полунощ 00:20 е получен сигнал на 112 от жена, която шокирано, притеснено споделя, че нейният съпруг е извършил убийство на нейните родители, използвайки пушка и е направил опит за убийство на нейния брат. Това обявиха на брифинг главният секретар на МВР гл. комисар Живко Коцев, окръжният прокурор Ваня Христева и директорът ст. комисар Георги Чергов по повод трагедията, разиграла се в пловдивското село Маноле. 

Жертвите са мъж на 60 години, съпругата му на 57 и простреляният брат на съпругата на 36 години. Около 1:30 - 2 часа сутринта извършителят се е самоубил. В жилището, в което се е извършило престъплението е имало други лица, възрастна жена в инвалидно състояние и по първоначални данни 3 деца.

Семейството на извършителят и жертвите живеят в близки къщи. Мотивът за убийството са влошени семейни отношения.

Оръжието, с което е извършено престъплението, е незаконно. Става въпрос за ловна пушка. Установява се как лицето се е сдобило с нея.

Полицейското присъствие в селото е засилено.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук