Властите в 3 щата издирват студент от Университета на Кънектикът, който е главен заподозрян за две убийства. Той е избягал към Пенсилвания в неделя следобед, пише bg-voice.com.

Щатската полиция на Кънектикът твърди, че Петър Манфредония, 23-годишен, е видян за последен път в Източен Строудсбург, Пенсилвания, малко след 18:00 часа в неделя. Смята се, че той е въоръжен с пистолети и пушки, откраднати по време на взлом в къща.

Щатската полиция на щата Пенсилвания заяви, че в понеделник сутринта се е включила в издирването. Полицаите смятат, че студентът е убил 62-годишния Тед ДеМърс във Уилингтън, Кънектикът в петък и нa 23-годишният Никълъс Айзеле в Дерби в същия щат, в неделя сутринта.Снимка от камера, публикувана в понеделник следобед, показва, че Манфредония е облечен с шорти с тъмен цвят, бяла тениска и носи голяма чанта.Предполага се, че Манфредония е отвлякъл приятелката на Ейзеле в черния си „Фолксваген Джета“ и е избягал от мястото на убийството. И колата, и жената, която е невредима, бяха открити от полицията в Ню Джърси близо до границата с Пенсилвания в неделя следобед.

Трите щата, които издирват студента беглец са Кънектикът, Пенсилвания и Ню Джързи. Към тях се присъедини и отряд на ФБР.