Полицията в Куинс, Ню Йорк разследва брутална трагедия сложила край на живота на 3-годишно момиченце.  Зоуи Перейра е намерена мъртва, изгоряла в автомобила на баща си, в неделя.

Мартин Перейра, който е в критично състояние, също от изгаряния, е обвинен за смъртта на дъщеричката си, пише bg-voice.com.

Според властите той е позволил детето да изгори след тежка съдебна битка за попечителство с майката на момичето. 36-годишната Чероне Колман позволила на момиченцето да се види с баща си през уикенда.

“Винаги съм мислела, че той ще ме нарани, но никога, че ще нарани дъщеря ни”, казва потъналата в скръб майка.

По думите й Перейра се държал много отмъстително през последните няколко седмици, докато тече съдебното дело за попечителство.

В неделя, според майката, тя получила обаждане от бащата на детето, в което й каза “Сега имам ли вниманието ти, куч**? Никога няма да видиш дъщеря си отново”.

Няколко часа по-късно полицията получила обаждане за горящ автомобил на 155 улица в квартала.

Според очевидци мъж карал хаотично преди да спре. Секунди след като спрял автомобилът избухнал в пламъци, а мъжът излязъл обгърнат в пламъци.

Когато пожарникарите пристигнали намерили горящата кола, чийто врати били заключени. Силният огън разтопил метала около ключалките на колата и пожарникарите успели да отворят вратите й, за да намерят тялото на Зоуи.

Полицията в Куинс казва, че в автомобила имало и две туби с бензин и газова бутилка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!