Около 15.30 ч. вчера в РУ на МВР в Стара Загора е получено съобщение, че в с.Плоска могила три неизвестни лица са извършили кражба на агне. Половин час по-късно по пътя от селото за Стара Загора старозагорските криминалисти са заловили извършителите - трима непълнолетни младежи (на 16 и 17 г.) от Стара Загора, които се придвижвали с лек автомобил, управляван от единия от тях (17-годишен, неправоспособен). Откраднатото животно е открито живо в багажника на автомобила и е върнато на собственика.
В 9.30 ч. същия ден в РУ на МВР – Чирпан е получено съобщение, че неизвестни лица чрез взломяване на входната врата са проникнали в частен дом в с. Свобода и са извършили кражба на 65 литра домашна ракия. По случая работи РУ на МВР – Чирпан.
Старозагорските полицаи са били извикани край хранителен магазин и за кражба на пари. Чрез взломяване на ключалката на товарен автомобил “Ман” неизвестен е проникнал в кабината и е откраднал 6000 лв. и документи. Автомобилът е бил паркиран в района на супермаркет “Пикадили”.  /БЛИЦ