Актьорът Стан Яневски, изиграл блестящо ролята на Виктор Крум в сагата за Хари Потър, блесна на откриването на изложбата „Огледални светове“ в галерия Нирвана. Арт пространството на Ники Младжов, утвърдено като един от най-престижните центрове за изкуство у нас, е изпълнено с ярките образи на награждаваната зад Океана авторка Romi Gianna.

Евгени Минчев и Мартин Карбовски се насладиха на поп арт платната на художничката, а журналистката Маргарита Михнева и актрисата Ирен Кривошиева потънаха в романтиката на импресионистичните произведения на Romi Gianna заедно с бизнесдамите Меги Савова и Капка Амзина, с художника Николай Янакиев и бизнесмена Явор Цаков.

Художници, скулптори, актьори и представители на бизнеса оцениха високо смелите платна на художничката, сред които портрети на английската кралица, Мерилин Монро и Елвис, представени в поп арт вариант, и щедри порции плът в изискан кубически вариант.

Бляскави цветове, разгръщане на вечните теми, вълнуващи живописците през вековете, съвременен начин на представяне на светогледа – всичко това е събрано в трите зали на галерия Нирвана и води ценителите и колекционерите в огледалните светове на авторката, изпъстрени с красота и живи багри. Изложбата „Огледални светове“ може да бъде разгледана до 17 април в галерия Нирвана.