Освен, че е част от „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където се изявява всяка вечер, Прея явно има време и за чисто музикантски проекти.

Буквално преди седмица певицата се появи в новия клип „Нямам време“ на Борис Илиев. Песента бързо набра скорост и достигна хиляди гледания, а уникалната визия на Прея във видеото се превърна в повод всички да заговорят за нея.

От описанието на клипа става ясно, че фантастичния тоалет е създаден от българския премиум бранд LUCY Fashion.

Подробностите в сайта на марката разкриват начина, по който е изработена вълшебната рокля, със съблазнителна форма и метален нюанс.
 
От LUCY пишат, че роклята е създадена с любов специално за  Прея, по класическия модела Little Black Dress на модната марка. Оригиналният вариант на аутфита е от колекция Scarlet и се гордее, като тотален bestseller на сезона.

С ексклузивитет за Прея, екипът на LUCY Fashion е внесъл финален, артистичен щрих към кройката и материята.

Дизайнерите на LUCY са добавили ярко джази очарование и усещане за разкош от времето на Гетсби, за да може великолепната изпълнителка да бъде с безподобно секси силует, като истинска fashion икона.

Вижте кадри от уникалния стайлинг на певицата. 
 

 
Всъщност Прея е само част от проекта „Нямам време“ на Борис Илиев. Песента вече се върти в плейлиста на всички музикални медии и скорострелно влезе в авторитетния чарт БНР ТОП 20 .

„Нямам време“ среща в dream team Иван Йорданов – Чери (музика, аранжимент, идея за текст), очарователната Прея (текст и вокал), режисьорът с елегантен почерк  Добромир Николов и самият Борис Илиев, който дава финалния удивителен на проекта.

https://www.youtube.com/watch?v=g3bEXXid56o