Има зодиакални знаци, които просто не се славят с трайни любовни отношения, заради странния си характер. Те не могат да се разберат с всеки и често приключват зарязани. Вижте кои са тези зодии:
Риби
Рибите най-често биват отрязвани от потенциални партньори. Лошото е, че сами предизвикват това. Много са подозрителни, трудно се доверяват и сякаш са си наумили, че нещата няма да се получат. Имплантират лошите си очаквания върху обекта на желанията си и той чувства това. Това е и причината, поради която той ги оставя в приятелската зона, дори да не е честно. Може да е влюбен, но отрязва рибите, защото чувства негативна енергия.

Как всяка зодия преживява несподелената любов

Близнаци
Разбират се много добре с повечето хора. Мили са, разговорливи, приятни, търпеливи. Затова другите започват да ги виждат като нещо нереално, недостижимо. Сякаш никой не заслужава толкова прекрасен човек като близнаците. Ако другият е прекалено чувствителен, знае, че раздяла с близнак ще боли много. Друга причина е, че близнаците понякога говорят за всичко друго, но не и за чувствата.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Везни
Всеки ги познава като флиртаджиите на зодиака. Много са мили, дружелюбни, възпитани, с добри намерения. Но в очите на другите освен флиртаджии, изглеждат и като несериозни. Сякаш са жадни само за плътското, обичат тръпката от преследването и постоянно имат нужда да се закачат с някого. За някои това е неприемливо, несериозно. А и предизвиква ревност.

Тези 6 зодии трябва да помислят два пъти, преди да се влюбят

Козирог
Трябва всичко да става по техния начин. Понякога са като сноби, което има своя чар, защото са здраво стъпили на земята и държат на принципите си. Но на някои хора им се вижда странно и леко досадно - постоянно да трябва да се съобразяват с козирога. Властолюбието им най-често ги праща в приятелската зона.

Водолей
Водолеят сякаш живее на друга планета, на място, където няма правила, няма ценности. И постоянно трябва да се отдава внимание на този знак, дори когато ситуацията не е подходяща. Водолеят понякога се влюбва в приятели от детството, което разваля отношенията му с тези приятели. А когато флиртува може да се държи непочтено и да не проявява уважение, затова го режат.

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години