По-добре не правете бизнес от 7-и до 31 юли, защото тогава Меркурий е ретрограден, каза астроложката Алена по bTV. През това време бизнесмените могат да правят дълбинни анализи, да се отдават на размисъл, да водят разговори за бъдещите си сделки и дейности с потенциални партньори, но не трябва да подписват никакви договори.

Сделки се сключват от 2-ри август! Подписи и стискане на ръцете също трябва да са от тази дата нататък. Това е времето, в което всеки може да направи равносметка за нещата, които върши, и грешките, които допуска. Защото, оказва се, признатите грешки през ретроградния Меркурий могат да предпазят човека през следващия сложен астрологичен период.

Какво ще се случи в любовен план на всяка зодия това лято?

Колкото дни е ретроградният Меркурий, толкова години преминават под влиянието на грешките, допуснати при него. Но пък всеки следващ Меркурий дава възможност за поправка.

Тези зодии ще забравят за мъката и болката през юли

Сегашният ретрограден Меркурий е по-кратък, но пък е придружен и от влиянието на Марс. При такава комбинация са възможни юмручните боеве между хората. Не толкова буквално казано, това означава, че могат да възникнат битови скандал и разправии.

И все пак най-голяма остава опасността за бизнеса, така че големи сделки - не!