Луна е успяла да свали близо 20 лета по-младия репортер в „Господари на ефира” Боби Ваклинов, шушукат из коридорите на Нова телевизия. Източник от медията издаде как е станала заварката - в деня на нейното натирване от „Биг Брадър”, цитиран от "Таблоид".
Докато чалгаджийката ръсела бисери в компанията на Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева след изгонването си 5 дни преди големия финал, пред студиото на Нова телевизия се появил Боби Ваклинов. Репортерът на „Господари на ефира” държал в ръце статуетката „Златен скункс”, с която да дарува устатата Лухче. Боби търпеливо изчакал триото да се наприказва и при появата на Луна извън студиото, веднага я налазил.

Повяхналата блондинка обаче изненадала младежа, като вместо да се нацупи на „смрадливата” награда, заслужена с агресивното си държане в Къщата, се усмихнала кокетно, приела „наградата” и веднага започнала агресивно да сваля напетия мачо. „Той се беше подготвил с каска за челния сблъсък с чалга звездата, за да иронизира агресивното й поведение в риалити шоуто.

Вместо да се ядоса, Луна оправи накривената „консерва” и постави на мястото й. Накрая излезе, че вместо каска, май ще му трябва презерватив! За да не остане и капчица съмнение относно порно намеренията й към Боби, Луна сръчно му драсна телефонния си номер и го покани да пият кафе на „райбер” в дома й, за да обсъдят това-онова от живота”, подсмихват се двама независими един от друг информатори, очевидци на гаджосването.
 
От кухнята на шоуто, което изобличава гафовете в българската журналистика, издадоха, че певачката, макар и близо четири петилетки по-дърта от левента Ваклинов, се заканила да го вкара в леглото си, за да му покаже някои хватки, които може и да е пропуснал в сексуалното си обучение. Вътрешнотелевизионната мълва носи, че отраканият репотер от Благоевград наскоро се е разделил с гаджето си и в момента нямал дама до себе си. Затова и в Нова са убедени, чеБоби е вече е навестил покоите на Луна.