Сексуалните фетиши трудно могат да изненадат света, след като лудите хора измислят все по-често нови и нови идеи. Последният герой беше 33-годишен мъж, който се е опитал да обича водосточна тръба. Дори и краткотрайната им връзка да е била прекъсната от полицията, тръбата отказва коментар. Ето някои интересни случаи, в които партньорът или партньорката не е одухотворен предмет:
1. Пощенска кутия Пол Бенет определено се възбужда от марки, пликове и пощенски кутии. Един ден не издържал на похотливите форми на кутията, съблякъл се гол, размахал половия си орган и започнал да обладава страстно своята партньорка. Полицията дошла много бързо, за да прекрати цялото дело. Пол трябвало да бъде регистриран като секс престъпник и само няколко месеца по-късно бил открит мъртъв зад ресторант близо до кутията. Не сме сигурни дали му е изневерила или всичко това е от мъка, ала съчувстваме искрено. 

2. Колело Всички сме чували вица за монахините, които се возят без седалки. Един ден чистачите на хостел са решили да почистят стаята на Робърт Стюърт, без да осъзнават, че мъжът в този момент е интимен със своето колело. Така и го открили, полугол в интимност с велосипеда. Шериф Колин Милър вярвал, че за 40 години е видял наистина всичко, но уви. 

3. Пица Не разбираме как може да се причини нещо такова на храната, но някои хора от Reddit наистина признават, че са имали интимни отношения с топлата храна. Един дори се оплаква на Domino`s, че е успял да изгори члена си по време на контакта. След доста подигравки, същият изтрива туита си, а хората отговарят кратко и ясно: "Определено е препоръчително да не очаквате това от нашите пици. Възпитали сме ги доста, за да правят подобни неща с клиентите ни!".  В такива моменти сме спокойни, че още никой не се е оплакал от белия сос в дюнерите! 

4. Количката с аперетивите Не знаем какво наистина има възбуждащо в количката, която сервира кафе и безалкохолно, но явно има. Андрю Дейвидсън изненадал персонала и докато се опитвал да намери половия орган на количката, крещял с пълно гърло, че иска и да я целува. Едва след намесата на полицията е станало ясно, че е употребил сериозно количество алкохол, както и наркотици. 

5. Дърво Добре, има много горофили, които биха търсили някоя хралупа, в която да се забият. Кенет Краудър заявил, че е бог и след това започнал да се отдава интимно на дърво в парка. Полицията от Флорида (очевидно с атеистки наклонности) успяла да прибере божеството, преди да се стигне до нещо по-крайно. В полицейската кола Кенет се опитал да се самозадоволи орално, но за жалост не бил толкова пластичен и очевидно не е толкова божествен. По-късно споделил, че е зал много силен синтетичен стимулант от рода на Alpha-PVP. 

6. 10 000 коли Признаваме, че автомобилите наистина действат възбуждащо на мъжа. Мнозина ги кръщават с женски имена, купуват им нови гуми и се стараят да ги превърнат в истински шедьовър. Едуард Смит наистина обича автомобилите, че е успял да преспи с 10 000 коли. Човекът заявява, че всеки път като ги погледне и започва да вижда човешки същества. Разбира се, той няма толкова коли, което означава, че и машините могат да изневеряват. 

Източник: Men.hotnews.bg.