Ултрамаратонецът Андрей Гридин е победителят в третия сезон на риалитито на Нова телевизия „Игри на волята”. 32-годишният казахстанец се представи блестящо и заслужено грабна голямата награда от 100 000 лв.
 
В тежки битки за първото място един срещу друг се изправиха Паулина, Андрей, Неделчо, Симеон и Стратимир. До финала обаче успяха да стигнат само ултрамаратонецът и състезателят по борба.

Гласовитата Паулина влезе мъжки в решаващата битка с двамата спортисти, но не успя да ги надвие и остана трета. Преди нея, на крачка от финала, отпаднаха Стратимир и Неделчо Богданов, заемайки съответно четвърто и пето място. 

"Тази победа ми е доста по-ценна, защото когато се състезаваш със ски или бягане, знаеш какво да очакваш, отиваш и показваш всичко каквото можеш. Тук излизам всеки път на арената и не зная какво ме очаква. Тук всеки ден е нещо ново и неочаквано. Тази победа означава много за мен. Благодаря на всички.

Парите, ако ми позволи жена ми, ще ги инвестирам в детето, за да стане по-добро от мен", каза щастливият победител. 

"Не може да се сравни с нищо друго. Това е много голямо приключение, което ще помня цял живот", каза още Андрей.

Това, че ултрамаратонецът печели риалитито, стана ясно доста преди края му, въпреки сериозните финансови санкции, с които са заплашени участниците. Във видео, което се появи в TikTok потребителка с никнейм jackie.world разкрива, че Андрей е големият победител, а на второ място е останал Симеон. Третата позиция е за жена - Паулина, твърдеше младата дама.

БЛИЦ припомня, че в миналия сезон именно до това стъпало на почетната стълбичка стигна каскадьорката Ваня.

 
@jackie.world

Instagram: jackie.world #igrinavoliata

♬ original sound - Jackie