Разединени от парите, обединени от човечността – първият дуел в риалитито „Фермата: Нов свят“ завърши с епохалните 10:0 за Иван Милин, но сиромаси и чорбаджии решиха да оставят в шоуто Тихомир Рангелов.

Балканският шампион по културизъм изгуби битката за място в състезанието за 100 000 лв, но получи безпрецедентния шанс да остане от продуцентите.

„До сега не се е случвало човек да си тръгне още на втория ден от старта на предаването. Даваме ви възможност да решите съдбата на Тихомир като гласувате като римските цезари в античността“, обявиха Иван и Андрей.

При подаден сигнал двата отбора вдигнаха палци нагоре, като най-високо вдигнат бе този на Милин. При чорбаджиите от вот се въздържаха Паулина Ванегас и Ивайло Шопски. „Това е нечестно!“, обяви Тихомир с разтреперан от вълнение глас, след което под бурните овации на чорбаджии и сиромаси прие да продължи играта си във „Фермата“.

Първият дуел в пети сезон на шоуто бе предизвикан от хомофобията на Иван Милин, който още след стартовата игра „Алманах“ призна, че е сбъркал в преценката си за Тихомир.

„Трябваше да дойда във „Фермата“, за да разбера, че както има добри и лоши хора, така има добри и лоши гейове. Момчето е готино и ако всички гейове са като него, нема да имам против тех!“, заяви бизнесменът от Разлог.