Досущ като холивудските си колеги, родните звезди си падат по многобройните любовни афери. Някои от тях бързат да се оженят за избраника си, а други просто го вписват във въображаемото си тефтерче с любовници, пише "Телеграф".
Безспорна рекордьорка по брой бракове в живота си е актрисата Ирен Кривошиева. В момента тя е омъжена за шести път, а половинката ѝ Николай Николов е със 17 години по-малък от нея. Звездата от „Хотел Централ” и „Аз, графинята” и новият ѝ мъж, шести по ред съпруг, който е оператор на тв звездата Елена Йончева, се венчаха в началото на лятото на 2014 г. Тя се жени още за първата си голяма любов. Едва на 19 години е, кандидат-студентка за ВИТИЗ, когато среща Раймондо Варсано. Втората сватба е с небезизвестния днес театрален режисьор Борис Панкин. Той е внук на Борис Велчев, член на Политбюро на СК на БКП и втори човек след Тодор Живков.

През 1985 г. Ирен Кривошиева се омъжва за философа социолог Йордан Марков, син на дипломати. Четвъртият ѝ брак е по принуда. Преди да тръгне за Америка, от евангелистката църква ѝ заявяват, че не може да замине неомъжена и тя бързо минава под венчилото с Владо Бобчев, добро приятелче, организатор в Киноцентъра. През 1997 г. се омъжва за петия си съпруг Тони Драганов. Но сватбата им е пак в София, както и останалите четири. Венчават се в черквата в Банкя.

Другата фаворитка за първото място е естрадната прима – Лили Иванова, която обаче не е узаконила много от връзките си.