Щерката на Анелия и Коко Динев не спира да фрапира последователите си. Тя е едва на 14 години, а вече изглежда като "плеймейтка".
По всичко личи, че Ивон е фенка на изкуственото и залага предимно на него. На последната си снимка осмокласничката е очертала устните си в стил "Кардашиян", има изкуствени мигли и дълъг маникюр, който не би трябвало да бъде позволен в училище. Феновете на Анелия често я критикуват, че е оставила дъщеричката си да заприлича на какичка. От сладката и срамежлива Ивон, която ходеше навсякъде с майка си, няма и следа. 

Преди известно време Анелия бе попитана дали дъщеря й има козметични и хирургически намеси, а отговорът предизвика бурни подигравки. 

„Не бих й позволила пластични корекции и в това съм категорична. Ивон е в такава възраст, че й е интересно да се гримира и да експериментира. Естествено, не ходи на училище в този вид, но тя и съученичките й следят инстаграм и се интересуват как изглеждат световните звезди.

Напълно нормално е за момичета, които са в осми клас. Няма да тормозя детето си, само защото някой е коментирал нейна снимка. За мен е по-важно да говоря с нея за образованието и нещата, с които тепърва ще се сблъска — наркотици, полов живот…”, споделя Анелия.