Ослепителната новинарка Виктория Петрова напоследък доста позагуби блясъка си, след като занемари външния вид и тръгна неглиже. Красавицата не подценява грима си, но съвсем е изоставила прическата. Доскоро добре фризираната Вики вече излиза в ефир с небрежно прихваната опашка, която дори не е дръпната с преса, а е като на тийнейджърките в училище, пише "Таблоид".
„Все едно гребен не е минал през тая коса“, дразнят се зрителки, които държат на перфектния вид на любимците си от тв екрана. Колеги на Вики твърдят, че напоследък журналистката все закъснявала за работа, идвала в последния момент и не оставало време стилистите да й приведат косата в естетичен вид. Затова Вики за няколко секунди прибирала кичурите в небрежна опашка или кок и „скачала“ в ефир.

Често закъсненията на Петрова ставали повод за разправии със стилистите, но те трудно излизали на глава с красивата водеща. „На хубав човек всичко му отива“, отсичала Виктория с високо вирнат нос, убедена, че както и да се нагласи, все си е красива.