Да събереш ароматите на Латинска Америка в помещение носещо духа и историята на стара София – това е "Кантийн", най- предизвикателното ново заведение сърцето на столицата.  Точно там на улица "Христо Белчев" 12, в дома, в който е живяла Мара Белчева,  имате привилегията да подлютите сетивата си с Мексиканската кухня излязла изпод ръцете на майстори готвачи всеки ден от 11.30 до 24.00 ч.
 "Кантийн" не е просто заведение, "Кантийн" е преживяне. "Кантийн" не е просто храна, а култура, танци, забавление, настроение…

Новите собственици обещават да пренасят клиентите си всяка вечер в различна латиноамериканска държава .
 
В понеделник отивате в  Аржентина – с типичните за страната стекове, вино и музика. А след вечерята професионалисти ще ви учат как се танцува аржентинско танго.

Вторник –естествено  Taco Tuesday – такоси на корем 8 броя само за 24.90 лв.  Сряда – Че Гевара вечер, представяща кубинската култура и храна. И когато става дума за Куба, вечерта не може да мине без Куба либре, Дайкири, Мохитото на Хемингуей и любимата на бохемите Кубата. В сряда ще танцувате салса, бачата, мамбо и румба.В четвъртък заминавате за Бразилия, за да опитате небезизвестните бразилски саби с месо полети със смбука, кайпириня,  бразилски танци и карнавално настроение.
Петък и събота са запазени за Лайф бенд, поднесен със страхотна мескиканска храна, коктейли и много настроение.

Всеки обяд , за да се чувствате като истинска аристократи в аристократичната сграда на "Кантийн", ще ви предложат изискано обедно меню на достъпни цени.