Звездата от „Мръсния Хари“ Клинт Истууд изглеждаше неузнаваем, докато присъстваше на рядка публична изява заедно с любителката на животните Джейн Гудол.

Бившият екранен стрелец, който в момента кара 93-ата си година, изглеждаше добре, докато седеше срещу съпругата си Джейн по време на светско събитие, провело се в Културния център Сънсет в Кармел-бай-дъ-Сий в Калифорния.

Клинт изглеждаше напълно различно от първите си дни в Холивуд, пускайки си огромна бяла брада и по-дълга коса.

Актьорът бе облечен в сиво пухено палто върху зелено-оранжева карирана риза и свободни въгленовосиви панталони, с кафяв кожен колан.

Междувременно 90-годишната Джейн си бе навлякла широка жилетка и черни панталони, прибирайки бялата си коса на опашка.

Двойката забавлява присъстващите в рамките на събитието Reasons for Hope, част от турнето за 90-ия рожден ден на Джейн за мрежата за опазване на дивата природа.

И въпреки че Клинт е на път да навърши 94 години, той все още работи в Холивуд и е на път да режисира и продуцира съдебната драма „Съдебен съдебен заседател № 2“, с участието на Никълъс Холт и Тони Колет.

Клинт прави своя актьорски дебют през 1955 г., появявайки се в "Отмъщението на създанието" като Дженингс. Оттогава той спечели четири Оскара и четири Златни глобуса, участвайки във всичко - от "Добрият, лошият и грозният" до Heartbreak Ridge.

Феновете сериозно се притесниха за Клинт миналата година, когато той изкара 450 дни без да се появи пред обществото.

Източник каза пред Radar Online по онова време: „Клинт винаги се е радвал на страхотно здраве и е бил жизнен и активен въпреки напредването на възрастта си, все пак фактът, че той напоследък не е много деен, кара много хора в Холивуд да се тревожат за него".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук