Хората, родени под знака на Девата са мирни и справедливи. Партньорството е от голяма важност за тях и поради тази причини те не обичат да седят на маса сами. Общо взето при тях, храненето е много важен и изпълнен със символика и отношение ритуал.


Понякога са много нерешителни относно това какво им се яде, но определено са факири в поднасянето на храна, дори и ако е купена или поръчана. За тях десертите са неразривно свързани с всяко хранене. foodpanda, подбра любимите десерти на представителите на зодия Дева.

Кекс- Ароматът на хубав какаов кекс въздейства на всички сетива на Девите. Те могат да изядат цял кекс още с кафето сутринта, на за десерт на обед да поискат още един.

Шоколадово суфле- Този десерт, особено поднесен с хубав сладолед и сред най-често консумираните от нежния пол. То е символ на съвършенство и олицетворение на тяхната романтична натура.

Палачинки с шоколад- Традиционните палачинки с шоколад, също са сред фаворите, но те ги предочитат с тройна доза – бял, кафяв и течен шоколад.

Печена тиква- Въпреки че, не са от най-големите фенове на плодовете, печената тиква с мед и орехи може да изкуши девите, особено мъжкия пол.

Плодова торта- Плодова торта, но шоколадова е сред фаворитите от тортите. Жилирани ягоди или праскови са чудесно допълнение към шоколадовия блат и крем.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.