Тази вечер Богинята на нощния живот в София - Megami Club-Hotel Marinela, отваря отново врати след кратка лятна почивка.

Новият парти сезон ще стартира с вълшебното шоу The Game of Thrones, вдъхновено от един от най-успешните сериали в историята на телевизията. Гостите ги очакват много изненади през трите вечери, а партитата ще бъдат незабравими.

На 12 септември (четвъртък) ще има DJ парти и афтър парти с Тони Стораро, на 13 септември (петък) гостите ще бъдат забавлявани от Емануела, а на 14 септември (събота) купонът ще е в ръцете на резидънт диджеите Maxy и Spirit.

Клубът, който не спира да налага нови тенденции, открива сезона с променена визия. Програмата през новия сезон на Megami Club-Hotel Marinela ще предложи незабравими тематични партита, чиито гост звезди ще бъдат най-обичаните родни поп-фолк звезди и международни изпълнители.

В шоу програмата участват балет Megami, Acrobatic Show Megami (земна и въздушна акробатика), Hula Hoop Show, единственото в България шоу на въздушен куб и други.

А грандиозните Mega Megami концерти ще продължават да впечатляват с невиждано досега в България забавление за всички сетива.