Безспорно настоящият сезон на риалити формата VIP Brother ще се запомни с трагикомичната сцена, в която топ дизайнерката Миглена Каканашева -Мегз се изправи пред Големия Брат и си потърси правата за предварително договореното сваляне на перуката й.
Преди три дни тя прекрачи прага на Къщата с коренно променена визия и от дългокоса брюнетка, се превърна в блондинка с елегантно къса прическа. Това й решение относно стайлинга, обаче, й донесе огромен дискомфорт и дори физическа болка, заради прекалено дългия престой с ефектната перука, припомня Хот Арена.

Оказа се, че струващият 300 лв. wings с абсолютно естествена - човешка коса, който се продава лично от самата Каканашева в най-новия й онлайн проект, достави на формата огромен рейтинг и, разбира се, в социалните мрежи заваляха коментари в търсене и поръчване на скандалната перука. 


 
Една от коментаторките в живото предаване - победителката от миналия сезон на VIP Brother -Миглена Ангелова съвсем не осъди поведението на Мегз, а напротив - възхити се на това, че отстоява позициите си и се аргументира по всяка тема, по която взима отношение.