Топ дизайнерката Миглена Каканашена - Мегз е една от малкото родни красавици, които не ни натрапват лъскав начин на живот. Въпреки възможностите си, Каканашева никога не се снима от екзотични дестинации. Не се тагва в скъпи ресторанти, нито демонстрира скъпи накити, дрехи, чанти или обувки. Но нещата стоят съвсем по друг начин, когато става въпрос за по-значими неща като работата й или дома й. Въпреки че за тях отново не парадира, дизайнерката иска всичко да е на най-високо ниво, пише Хот арена.
Вчера амбициозното миньонче публикува философски статус, че се изнася от старото си жилище, както и снимка от новия си дом. За никого в светските среди не е тайна, че бизнесдамата доскоро живееше в един от най-скъпите комплекси от затворен тип в София- с охрана, фитнес и басейн. Нашето любопитство веднага се пробуди от въпроса- Защо Каканашева напуска този рай и къде се мести?

Шушука се, че първата ни дизайнерка имала много проблеми със съседите си - предимно други бизнесмени и известни личности, защото не се съобразявала с никого и паркирала G-класата си където намери за добре. Това дразнело всички в комплекса. Също Мегз предпочитала комплекс, в който мерките за сигурност са по-засилени и където животът й да се крие по-добре от хорските очи, затова дизайнерката решила да не пести и да се премести във възможно най-скъпото място в столицата. Новият дом на красавицата е комплекс от хотелски тип. Живущите там биват обслужвани като в хотел - не чистят, не плащат сметки, ползват огромен фитнес и спа, басейн, ресторант, солариум, автомивка и още купища други екстри- безплатно. Цените в комплекса, дори за най-малките апартаменти, започват от 5 000 евро на месец и там живеят само крупни бизнесмени.

По всичко личи, че Мегз е решила да копира самата Коко Шанел, която също е живяла в хотел, през по-голямата част от живота си. Дано дизайнерката се чувства спокойна и щастлива в новия си дом.